15 de maig del 2008

Ai Pilar...

Un, mal, amic m’ha enviat un enllaç al bloc de la Rajola. De primeres he al·lucinat en veure tanta misèria moral exposada impúdicament. Tribalitza i trivialitza la Shoa ; tros d’imbècil, també moriren gitanos, homosexuals, comunistes, anarquistes, liberals, minories ètniques (catalans entre d’altres), lliurepensadors... massa persones per a concebre-ho. Sense distinció d’edat, origen, sexe... Com pots ser tan retorçadament infame en manir el teu discurs estatista-racista amb referències excloents d’aquella catàstrofe, d’aquella aberració...

Col·lega, has estat trànsfuga, has incitat a la delació, has estat còmplice de la tortura amb el teu silenci, t’has rebolcat a la televisiómerda, a la políticamerda, al periodismemerda, a la personalitatmerda...

Hi ha qui en diu llibertat d’expressió; a mi m’avergonyeix profundament veure una protofeixista com tu a una televisió pública del meu país.

Abans de malgarlar de la gent més digne que tu, intenta fer un cop d’ull al teu reflex a un mirall. Sé que no et vindran basques perquè, xiqueta, si tinguessis estómac faria molts anys que no sortiries de casa.

Apa, que la ràbia i la bilis que escampes se’t faci torrentera a la boca.


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bé company has expressat amb calretat i rotunditat el que pensem molts (jo de segur que si), veure aquesta individua tan d´hora al dematí fa que acumilis mala llet per tot el día. Es una sionísta, molt probablement pagada per "algú", que ha anant cambiant el seu discurs a través del temps segons cap a on bufaba la tramuntana, aquesta es la dona enrrotllada d´esquerres que fa uns anys ens volia vendre la moto del progresisme i l´ independencia, en que s´ha convertit?? en una neoliberal "de dretas", una senyora acomodada que crispa els nervis de tot el qui te estómac per escoltarla.
Espero que el programa on li donan temps li digui adeu aviat i s´abstingui de anar en lloc més a fer el ridicul.
Ester.

Antoni ha dit...

Penso que som uns quantes els que sentim el que comentes

1 abraçada.

Salut

Anònim ha dit...

com ens podem prendre en serio una tipa que antava alló de "acompañameeee una noche máaaassss"
patetika